SALÁM CACCIATORE D.O.P. GR.200 PEDRAZZOLI


Salami cacciatore je malá klobása, která se tradičně nosí v pytlích lovců v severní Itálii. Připravené hlavně s chudými vepřovými a kousky tvrdého tuku, poté se přidá sůl, pepřový prášek a zrna, stejně jako trochu česneku, zrání trvá nejméně 21 dní. Salám cacciatore je tak chutný, že v roce 2001 získal uznání chráněného označení původu: i salamini italiani alla Cacciatora. Můžete si ho vychutnat jako aperitiv, nebo jakmile se objeví malý hlad, doporučujeme odstranit kůži a vychutnat si ji na tenké plátky s dobrým čerstvým chlebem.

Váha cca 160g — cena za ks

OBJEDNÁNÍ

Nelze objednat poštou, pouze osobní převzetí. Nutno objednat minimálně dva pracovní dny předem! Zavolejte a zjistěte dostupnost, případně zašlete poptávku.
Objednávky telefonicky na 777 808 151 nebo e-mailem na aacom@aacom.cz

Zboží je vždy čerstvě zavezeno na den Vaší objednávky.

U zboží, kde je váha orientační, uveďte, prosím, požadovanou váhu. Cena je počítána dle skutečné váhy.